top of page
Zeilavonturen op Iselmar, Wattensee of in Friesland 

Zeiltochten en avonturen

Aan boord van de tjalk Niets Bestendig kunnen maximaal 6 gasten meereizen. Afhankelijk van de weersvoorspelling en de wensen van de gasten begint het avontuur in Enkhuizen. 

Er zijn verschillende zeilavonturen voor beginnende en gevorderde zeilers. Als uw wens anders is, vraag dan naar verschillende opties: info@zeilavonturen.nl

U huurt het schip voor enkele dagen (van 2 tot 7 dagen). Ontbijt en lunch zijn bij de huurprijs inbegrepen. 

Zon, wind, water en zout op je gezicht. Zeilen met Niets Bestendig  is altijd een avontuur. Het weer brengt ons naar bepaalde plaatsen. Je vergeet de tijd en geniet van wat er voorbij komt.

Welkom bij het zeilavontuur aan boord van Niets Bestendig.

Niets Bestendig gebouwd in 1902

De tjalk is 18 meter lang en is in Sliedrecht gebouwd als binnenvaartvrachtschip bij scheepswerf A. Baars. De familie de Roover vaarde in de jaren dertig nog met vracht.

Daarna is Niets Bestendig een woonschip geworden en heeft in Amsterdam en Lelystad gelegen. Vanaf 2015 is Niets Bestendig een zeilschip, waarop Veronica Bakker woont.

De tjalk is een historisch 1 mast zeilschip. Het schip is zeer geschikt voor ondiepe kust- en binnenwateren: Waddenzee, IJsselmeer, Markermeer en rivieren in Friesland.  

    

bottom of page